Detailed Notes on diş beyazlatma devlet hastanesi

Wiki Article



Düzenli diş bakımına devam edin. Beyazlatma yaptıktan sonra da dişlerinize düzenli olarak bakmanız önemlidir. Bu, dişlerinizin sağlıklı kalmasına ve beyazlatma işleminin korunmasına gardenımcı olacaktır.

Estetica İstanbul, yurtdışında estetik ameliyat organizasyonunda ten yılı aşkın tecrübesi ile maksimum güvenlik ve uygun fiyata yolculuğunuzun başlangıç ​​noktasıdır.

BupaAcıbadem Sigorta'nın poliçelendirme yetkisine sahip olduğumuzu hatırlatır, talep etmeniz durumunda sigorta danışmanlarımızla iletişime geçebileceğinizi belirtmek isteriz. Özel sağlık sigortası teklifi almayı unutmayın!

Diş beyazlatma için kullanılan ağartıcı solüsyonun etkinliğini arttırmak için lazer ışığı ile desteklenmesi işlemidir.

Beyazlatma işleminin bilinen bir yan etkisi yoktur. Yine de kısa bir süre diş yapısı hassaslaşacağı için bazı detaylara dikkat etdilmelidir; Beyazlatmanın işleminden sonra en az 1 hafta çay, kahve, şarap, vişne suyu ve sigara gibi dişte leke yapan ürünlerin kullanılmaması gerekir.

Diş beyazlatma işlemi, zaman içerisinde yoğun olarak sigara ve kahve kullanımı gibi nedenlerle beyazlığını kaybetmiş,mine ve dentin yapısında oluşan lekelenmeleri ortadan kaldırmak için başvurulan işlemdir.

Diş beyazlatmak amacıyla özel olarak üretilen ve diş minesine zarar vermeyen Sensodyne diş macunu, ilk kullanımdan itibaren daha ferah, temiz ve beyaz dişlere sahip olmanızı sağlıyor.

Uygulama süresi two ya da 3 hafta kadar sürmektedir ve diş tonunun açılması hususunda olumlu sonuçlar elde edilmekle birlikte gülüş estetiğine olumlu katkıları olur. Evde doğal diş beyazlatma yöntemleri mevcuttur ilgili yazımıza bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Numaranızı bırakın uzman danışmanlarımız en kısa sürede sizi arasın. Numaranızı bırakın

Dişlerinizin beyaz be sağlıklı olabilmesi içinside ağız ve Diş bakımımıza gereken özeni göstermeniz gerekir. Bunun için dişlerinizi düzenli olarak fırçalamalı, diş ipi kullanmalı ve çeşitli gargaralarla ağız ve diş hijyeninizi tam olarak gerçekleştirmeniz gerekir. Ağız ve diş temizliğinizi ya da bakımınızı düzenli olarak gerçekleştirmediğinizde diş beyazlatma kalemi ilk başta bir beyazlık oluştursa da ilerleyen süreçte bir işe yaramayacaktır.

Dişlerinizi beyaz tutmak için iyi bir ağız hijyeni uygulamak çAlright önemlidir. Dişleri her seferinde iki dakika boyunca günde en az iki kez düzgün bir şekilde fırçalamak, diş ipi veya diş ipi alternatifleriyle dişlerin arasını temizlemek ve antiseptik veya beyazlatıcı bir gargara kullanmak ağzınızı sağlıklı tutmak için iyi bir uygulamadır.

Diş beyazlatma işlemi yalnızca alanında uzman olan hekimler tarafından yapılması gereken bir işlemdir. Aksi taktirde dişlerin yapısı zarar görebilir. Zaman içinde sararan ve leke oluşan dişlerde, daha beyaz dişlere sahip olmak isteyen kişilerde uygulanan bir yöntemdir.

Hekim tarafından yapılana ofis tipi beyazlatma advertı verilmektedir. Ofis tipi beyazlatma da hastaya yüksek konsantrasyonlu beyazlatma ajanı uygulanır. Bu ajan uygulanırken yanak ve dudağa ilacın temas etmemesi için belli önlemler alınır.

Defne yaprağını ezerek toz haline getirin ve portakal kabuğu diş beyazlatma bandı rendesi ile karıştırarak macun kıvamına getirin. Diş fileırçanızı karışıma batırarak 5 dakika boyunca fileırçalayın. Bu beyazlatma diş hekimi uygulamayı haftada bir kez uygulayın.

Report this wiki page